Even voorstellen

Marjolein

Mijn naam is Marjolein Hamberg. Na mijn studie logopedie ben ik als logopedist gaan werken in mijn eigen praktijk en op een school voor moeilijk lerende kinderen. Tegelijkertijd volgde ik een universitaire studie Ontwikkelingspsychologie en deed daarna onderzoek naar de ontwikkeling van te vroeg geboren kinderen. De laatste tien jaar ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in jonge kinderen van 2 tot 6 jaar en werd ik kringbegeleider van een kwaliteitskring voor logopedisten.

Recente nascholing

  • Hanen-ouderprogramma “Praten doe je met zijn tweeën”
  • Hanen-ouderprogramma ‘Meer dan woorden’ voor kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum
  • Communicatieve taaltherapie voor kinderen die niet of nauwelijks spreken
  • Hodson & Paden/Metaphon: behandelmethoden voor jonge onverstaanbare kinderen

Reacties van ouders

(bron: CTO-logo klantervaringsonderzoek 2018)

verwachtingen overtroffen

De behandeling heeft onze verwachtingen overtroffen wat ook wordt onderbouwd door het recente Cito-resultaat van ons kind.

Vakkundige vakvrouw!

Vakkundige vakvrouw!

onwijs grote stappen gemaakt

Ons kind heeft mede dankzij jou onwijs grote stappen gemaakt. Hij durft nu te vertellen en kan alle klanken goed uitspreken. Bedankt voor je geduld, je vertrouwen in ons kind en je betrokkenheid. Ons kind ging elke week met heel veel plezier naar jou toe.

eindeloos geduld

Je had eindeloos geduld met mijn zoontje en gaf mij altijd het gevoel dat je het leuk vond om met hem te werken. Dat kan niet iedereen weet ik uit ervaring. Marjolein neemt haar vak uiterst serieus. Ik denk dat er weinig kinderlogopedisten zijn die zo professioneel werken.

rust en duidelijkheid

De rust en duidelijkheid naar onze zoon toe was erg goed. Hij kan soms erg onrustig zijn en moeilijk stilzitten, maar daar werd erg goed mee omgegaan. De duidelijke structuur was goed voor hem.

Marjolein nam altijd de tijd voor ons

Marjolein nam altijd de tijd voor ons, was vriendelijk en dacht goed mee. Wij hebben hele goede hulp gehad! Aanrader!